Cele mai bune aplicații android din categoria PRODUCTIVITY

Microsoft SwiftKey este o tastatura inteligentă care vă învață stilul de scriere, astfel încât să puteți tasta mai repede.
Utilizați tastatura personalizată pentru a tasta și trimite emoji, GIF-uri și multe altele așa cum doriți.
Tastatura glisantă Microsoft SwiftKey învață și se adaptează întotdeauna pentru a se potrivi cu modul dvs. unic de tastare. Mai mult, puteti scrie in limba preferata iar tastatura traduce in timp real tot ce scrieti intr-o alta limba straina.
Aplicatia satisface toate gusturile de tastare, cu modele și teme gratuite pentru a se potrivi oricărui stil. 
Tastatura personalizată oferă corecția automată care funcționează efectiv. Microsoft SwiftKey oferă predicții utile, astfel încât să puteți obține punctul dvs. de vedere rapid, fără erori. Tastați și trimiteți textul după cum doriți, cu glisare sau atingere.


Easy Voice Recorder Pro este partenerul dvs. de zi cu zi pentru a înregistra momente audio importante. Inregistrati întâlniri, note personale, cursuri, cântece și multe altele, fără limita de timp sau reclame!
Înregistrați cursurile și prelegerile cu o calitate clară, chiar și atunci când profesorul nu este chiar în fața dvs. Ascultați aceste înregistrări de câte ori doriți să vă ajute să studiați pentru următorul examen. Accelerați sau încetiniți redarea pentru a asculta într-un ritm confortabil.
Fără limite de timp și opțiunea de a alege un format comprimat, este ușor să înregistrați cele mai lungi cursuri și prelegeri.
Capturați interviuri și întâlniri de pe telefon, tabletă sau ceas inteligent, apoi partajați-le colegilor dvs. prin e-mail sau prin aplicația dvs. preferată de mesagerie. Puteți căuta pe dispozitivul dvs. înregistrările după nume și puteți revizui înregistrările șterse recent. 
Profitați de widget-uri și comenzi rapide puternice pentru a începe o nouă înregistrare chiar de pe ecranul de pornire.
Puteți chiar să activați încărcarea în cloud pentru a înregistra note vocale în timp ce faceți naveta și pentru a le trimite automat pe laptop.
Cu multe opțiuni pentru a regla fin înregistrarea, aplicația este excelentă pentru repetiții și pentru a surprinde melodii care îți apar în cap. Încercați rapid idei noi, ascultați rezultatele și faceți ajustări la o nouă versiune.
Comutați rapid între note vocale, întâlniri și prelegeri, și muzică și sunet brut, cu setări și presetări ușor de utilizat.
Funcții exclusive Pro (disponibile pe dispozitivele acceptate):
- Încărcați noi înregistrări automat pe Google Drive sau Dropbox.
- Înregistrați pe MP3 și AAC, pe lângă toate formatele disponibile în versiunea gratuită.
- Înregistrați utilizând un microfon Bluetooth.
- Decupați înregistrările și eliminați secțiunile nedorite cu modul Editare.
- Gestionați și organizați înregistrările cu foldere și salvați înregistrările pe cardul SD.
- Controlați înregistratorul de oriunde utilizând bara de notificări sau prin intermediul pluginurilor Tasker și Locale.
- Caracteristici bonus: înregistrați în stereo, importați fișiere, ignorați tăcerea, creșteți volumul, rate de biți personalizate și multe altele.
În plus, toate caracteristicile excelente pe care le găsiți în versiunea gratuită:
- Înregistrați pe PCM și MP4 de înaltă calitate sau utilizați AMR pentru a economisi spațiu.
- Porniți rapid o nouă înregistrare cu widgeturi și comenzi rapide și înregistrați în fundal.
- Partajați înregistrări cu ușurință prin e-mail sau aplicația dvs. preferată sau setați una dintre ele ca ton de apel.
- Recuperați înregistrările care au fost șterse din greșeală și căutați înregistrările după nume.
- Suport Android Wear - înregistrați din ceasul dvs. inteligent.
- Teme deschise și întunecate și multe alte caracteristici interesante.
Easy Voice Recorder este exact ceea ce spune numele: un înregistrator audio și un înregistrator de sunet ușor de utilizat. Fiabil, rapid și flexibil, se adaptează nevoilor dumneavoastră.

Baza de date MobiDB este o aplicație de bază de date offline cu sincronizare în cloud, se potrivește bine creării catalogului și organizării colecțiilor. Baza de date MobiDB nu este doar un catalog simplu, ci și o aplicație puternică de baze de date relaționale și veți putea proiecta baze de date relaționale complexe cu tabele copil imbricate și relații de tabel.
Sincronizarea în cloud transformă baza de date MobiDB într-o bază de date și un catalog de echipă și permite colaborarea între dispozitive și oameni. Baza de date MobiDB este cel mai bun software de baze de date pentru catalogarea artefactelor. Suportă coordonatele GPS Geo și costume pentru geologi, arheologi etc. pentru a urmări intrările personalizate. Cu mai mult de 20 de tipuri de câmp, puteți urmări orice date și este un instrument perfect pentru a vă organiza viața și munca. Este un catalog frumos pentru inventarul casei, baza de date a clienților, facturi și, de asemenea, pentru gestionarea cheltuielilor, citirea contoarelor, controlul indicatorilor de glicemie / tensiune arterială, organizarea diferitelor tipuri de colectare. Puteți sincroniza între PC, tabletă și telefon (Windows cu platforme multiple, Android, iOS).
Proiectați baze de date relaționale complexe și cataloage cu aplicația pentru baze de date MobiDB cu formulare profesionale, intrări personalizate, calcule complicate și rapoarte de agregare. Exportul în Excel, PDF și CSV permite utilizarea informațiilor bazei de date în aplicații externe.
Importul CSV permite schimbul de date între mobidb și MS Access, Filemaker, Excel. Importați intrări din CSV pentru a crea un nou tabel sau în tabelele existente. Baza de date MobiDB vă permite să creați un catalog al clienților dvs. și este un CRM bun. Gestionează-ți clienții de pe telefonul tău accesează datele de pe computer oriunde te-ai afla.
Sincronizarea în cloud permite sincronizarea bazei de date și colaborarea cu mai multe conturi.
Crearea unei baze de date nu a fost niciodată mai ușoară
Proiectantul intuitiv al formularelor de atingere vă va ajuta să organizați informațiile de pe ecran într-un mod atractiv și lizibil. Dacă cunoașteți Bento sau atingeți formularele, veți găsi designerul nostru familiar. Organizați-vă datele în catalog în cel mai bun aspect pe care îl merită.
Un set de șabloane încorporate este un început bun pentru a începe să adăugați înregistrări în baza noastră de date de catalog.
Organizați și analizați datele
Tabelele convenabile și foarte personalizate facilitează analiza și manipularea cataloagelor informațiilor bazei de date. Reordonați, ascundeți / afișați coloane, sortați și filtrați după mai multe coloane, căutați dinamic informațiile necesare pentru ca tabelul să vă răspundă nevoilor analitice. Rapoartele de sold acumulat agregează date din mai multe tabele și oferă o vizualizare exhaustivă a datelor, astfel încât să puteți vedea progresul sau posibilele probleme. Graficele vă permit să vă vizualizați data în mod eficient. Diagramele sunt foarte personalizate și acceptă mai multe serii. Sunt disponibile diferite tipuri de diagrame: plăcintă, linie, bară, spline.
Permiteți lucrul în echipă și colaborarea
Încărcați bazele de date în cloud: Dropbox, OneDrive, Google Drive, partajați cu echipa dvs. și colaborați. Toate modificările și manipulările datelor vor fi sincronizate pe toate dispozitivele utilizatorilor de pe Android, iOS și Windows 10.
Utilizați aplicația Baza de date MobiDB pentru
- stocați informații personale despre colecțiile dvs., rețete, liste de sarcini etc;
- țineți evidența datelor legate de afacerea dvs.: baza de date a clienților, comenzi, facturi, lista produselor, chitanțe;
- gestionați proiectele, urmăriți progresul sarcinilor, atribuiți persoane responsabile și facturați clienții;
- crearea și gestionarea stocurilor companiei, a inventarului acasă;
- catalogați artefacte, luați note științifice în domeniu pentru etichetele Geo pentru arheologi și geologi;
- gestionați proprietățile închiriate;
- creați baze de date personalizate etc.



Clonați o gamă largă de aplicații populare de socializare, mesagerie și jocuri și utilizați-le simultan cu mai multe conturi.
- Doriți să utilizați mai multe conturi WhatsApp sau Facebook pe un singur dispozitiv?
- Doriți să vă separați conturile personale și profesionale în propriile spații duale?
- Ești un jucător competitiv care caută un avantaj în jocul tău mobil preferat?
Caracteristici:
- Datele din aceste conturi nu vor interfera niciodată cu celelalte.
- Mențineți un echilibru bun între viața profesională și păstrați-vă profilurile separate.
- Comutați cu ușurință între conturile de serviciu și cele personale.
- Asigurați-vă că datele de contact și contactele dvs. nu se amestecă niciodată cu datele dvs. personale.
Programul este Stabil, sigur, eficient, ușor de utilizat si ofera suport pentru o gamă largă de aplicații și dispozitive.
Mai multe conturi nu utilizează memorie, baterie sau date suplimentare pentru a rula aplicații. Cu toate acestea, aplicațiile clonate își folosesc cantitatea tipică de resurse atunci când rulează.








PLUGIN-uri pentru Total Commander


Aplicațiile mai vechi care nu mai există în magazinul Google Play se pot descărca pe telefon ca fișiere APK. Înainte de a le instala puteți să le scanați cu VirusTotal

Vă recomand să cumpărați aplicațiile PRO preferate după ce testați versiunile FREE ale acestora.



EmoticonEmoticon