Cele mai bune aplicații android din categoria CLOUD

Degoo

Degoo va ofera 100 Gb spariu gratuit pentru a stoca in cloud sau a face copie de siguranta la fotografiile, videoclipurile, muzica și documentele dvs. Are suport de streaming pentru videoclipuri si muzica in timp real. Puteti stoca și partaja fișiere gratuit pentru totdeauna cu Degoo. 

Aplicatia este disponibila pentru mai multe 
sisteme de operare. Astfel, fisierele se pot sincroniza si accesa din cloud de pe toate dispozitivele dvs.

Chiar daca ofera un spatiu de stocare generos, viteza de transfer este destul de redusa. In plus, NU recomand sa stocati pe serverul Degoo fisiere de dimensiuni mari, fotografii, videoclipuri sau documente personale "sensibile".

Box

Stocați în siguranță, gestionați și partajați fișierele, fotografii și documente în cloud cu 10 GB de stocare gratuită de la Box.
Caracteristici:
- Accesați conținutul dvs. online, de pe desktop și de pe telefonul sau tableta Android
- Distribuiți documente importante, contracte, imagini și multe altele
- Încărcați fișiere PDF, fișiere Microsoft Office, fotografii, videoclipuri și alte fișiere în Box
- Vizualizați și tipăriți peste 200 de tipuri de fișiere, inclusiv PDF, Word, Excel, AI și PSD
- Controale de securitate la nivel de fișier
- Acces offline la fișiere și foldere
- Partajați fișiere uriașe doar cu un link - nu este nevoie de atașamente
- Adăugați comentarii la documente pentru a trimite feedback
- Căutare în timp real
- Căutați în fișiere PDF, PowerPoint, Excel, Word

Drive

Google Drive va ofera spatiu gratuit de 15 Gb, este un loc sigur pentru a face backup și a accesa toate fișierele dvs. de pe orice dispozitiv. 

Invitați cu ușurință pe alții să vizualizeze, să editeze sau să lase comentarii la oricare dintre fișierele sau folderele dvs.


Caracteristici:

- Stocați și accesați în siguranță fișierele dvs. oriunde

- Accesați rapid fișiere recente și importante

- Căutați fișiere după nume și conținut

- Partajați și setați permisiuni pentru fișiere și foldere

- Vizualizați-vă conținutul din mers în timp ce sunteți offline

- Primiți notificări despre activitatea importantă din fișierele dvs.

- Utilizați camera dispozitivului pentru a scana documente pe hârtie


Dropbox

Dropbox ofera doar 2 Gb spatiu gratuit si permite oricui să încarce, să transfere fișiere în cloud și să le partajeze cu oricine. 

Puteți face backup și sincroniza documente, fotografii, videoclipuri și alte fișiere în spațiul de stocare în cloud și se pot accesa de pe orice dispozitiv, indiferent unde vă aflați. Cu funcțiile avansate de partajare, este ușor să partajați documente și să trimiteți fișiere - mari sau mici - familiei, prietenilor și colegilor de muncă.

Sincronizați folderele de pe PC sau Mac cu Dropbox cu backupul computerului și recuperați versiunile mai vechi sau restaurați fișierele șterse cu istoricul versiunilor și recuperarea fișierelor.


Digi Storage

Cu Digi Storage ai acces rapid, de oriunde, la informatiile si documentele tale personale!

Digi Storage este spatiul virtual de stocare a datelor cu cel mai rapid acces la informatii: fotografii, filme, fisiere de orice tip. Acest spatiu virtual iti este pus la dispozitie gratuit. In plus, ai mobilitate maxima si acces de oriunde la informatiile tale.

Ai acces rapid la datele tale pentru ca esti abonat Digi Net Fiberlink si te afli in reteaua RCS & RDS dar si pentru ca datele tale se afla stocate pe serverele noastre.

MediaFire

MediaFire vă permite să încărcați cu ușurință toate fișierele - cum ar fi fotografiile, videoclipurile, muzica și documentele - și să le accesați de oriunde cu telefonul, tableta, computerul sau din browser-ul preferat.


Încărcați fișiere și foldere din alte aplicații Android (inclusiv majoritatea managerilor de fișiere) utilizând opțiunea „Partajare către” Android și selectând „MediaFire”. Aceasta va încărca fișierul sau folderul direct în contul dvs. MediaFire.


Caracteristici:

• Faceți backup automat pentru toate fotografiile și videoclipurile.

• Încărcați fișiere de oriunde cu „Partajare pe MediaFire”.

• 12 GB spațiu - gratuit!

• Câștigați până la 50 GB spațiu liber.

• Transmiteți și redați muzică și videoclipuri.

• Vizualizați documente, foi de calcul, prezentări, videoclipuri și ascultați audio.

• Creați și gestionați dosare de fișiere.

• Partajați fișiere în mișcare prin e-mail, SMS, Facebook, Twitter, alte aplicații Android sau copiați și lipiți linkuri.

• Căutați rapid toate fișierele și folderele.

• Păstrați toate fișierele importante la îndemână.


Stocați în siguranță, organizați și partajați toate conținuturile media prin intermediul telefonului sau tabletei dvs. Android. MediaFire vă păstrează în cloud toate fotografiile, videoclipurile, materialele de lectură, documentele de lucru, foile de calcul, prezentările și chiar temele, gata pentru vizualizare sau partajare oricând. Toate fișierele dvs. vor fi întotdeauna în siguranță în contul dvs. MediaFire - indiferent ce se întâmplă cu dispozitivul dvs. Android.

MEGA

MEGA oferă stocare cloud criptată controlată de utilizator prin browsere web standard, împreună cu aplicații dedicate pentru dispozitive mobile. 

Spre deosebire de alți furnizori de stocare în cloud, datele dvs. sunt criptate și decriptate numai de dispozitivele dvs. client și niciodată de noi.

Încărcați fișierele de pe smartphone sau tabletă, apoi căutați, stocați, descărcați, transmiteți, vizualizați, partajați, redenumiți sau ștergeți fișierele oricând, de pe orice dispozitiv, oriunde. Partajați foldere cu persoanele de contact și vedeți actualizările acestora în timp real. Procesul de criptare înseamnă că nu vă putem accesa sau reseta parola, așa că TREBUIE să vă amintiți-o (cu excepția cazului în care aveți o copie de rezervă a cheii de recuperare) sau veți pierde accesul la fișierele stocate.

MEGA oferă un spațiu de stocare gratuit de 50 GB pentru toți utilizatorii înregistrați cu realizări bonus și oferă planuri plătite cu limite mult mai mari.


pCloud

Cu pCloud puteți stoca fișiere de pe mai multe dispozitive într-un spațiu de stocare în cloud frumos și intuitiv.

La aderare, veti avea 10 GB spațiu de stocare GRATUIT în cloud!


Caracteristici:

- copiați automat toate fotografiile și videoclipurile camerei.

- sincronizați fișierele pe toate dispozitivele dvs.

- accesați fișierele chiar dacă sunteți offline.

- partajați fișiere, urmăriți modificările și statistici.

- redați muzică cu un player audio încorporat.

- încărcați rapid, indiferent de dimensiunea fișierului.


pCloud este disponibil și pentru iOS, Windows, MacOS, Linux și orice browser web popular.

Dubox

Dubox ofera spațiu de stocare permanent gratuit în cloud de 1024 GB! 
Faceți backup automat pentru fotografii și videoclipuri. Suportă previzualizarea fotografiilor online și redarea video.

Oricine poate încărca și transfera fișiere în DUbox și le poate partaja cu prietenii și familia. Faceți backup pentru fotografii, videoclipuri, documente și alte fișiere în spațiul de stocare în cloud și accesați fișiere sincronizate cu orice computer sau dispozitiv mobil - de oriunde!

Accesați tot conținutul pe care l-ați stocat în spațiul de stocare în cloud, indiferent de ce dispozitiv a provenit prin aplicatia Android sau din browser. Previzualizați fotografii, redati video online, căutați documente după nume și cuvânt cheie.

Chiar daca ofera un spatiu de stocare enorm, viteza de transfer este destul de redusa. In plus, NU recomand sa stocati pe serverul Dubox fisiere de dimensiuni mari, fotografii, videoclipuri sau documente personale "sensibile".

Aplicațiile mai vechi care nu mai există în magazinul Google Play se pot descărca pe telefon ca fișiere APK. Înainte de a le instala puteți să le scanați cu VirusTotal

Vă recomand să cumpărați aplicațiile PRO preferate după ce testați versiunile FREE ale acestora.


EmoticonEmoticon