Disclaimer

 - cumfac.com nu stocheaza niciun fel de fisiere audio, video, documente s.a., ci doar link-uri de descarcare a resurselor care care au fost "culese" de pe alte site-uri, servere, hosturi etc.

Deasemenea nu detinem controlul asupra acelor fisiere. In situatia in care nu mai sunt valide sau sunt corupte va rugam sa ni le sesizati contactandu-ne.

cumfac.com nu incurajeaza prejudicierea intereselor unor terte persoane, edituri sau autori, ci doar doreste sa reprezinte in mod gratuit o colectie online de link-uri utile.

cumfac.com nu isi asuma raspunderea in niciun caz, pentru nicio dauna pricinuita direct sau indirect, de date, informatii, imagini sau orice alt tip de fisier colectate prin intermediul cumfac.com.
De asemenea, cumfac.com nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului ori serviciilor furnizate de site.

Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul cumfac.com pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru caz de forta majora, cumfac.com este exonerat total de raspundere.

In cazul in care o terta persoana, o editura sau un autor isi simte lezate (prejudiciate) interesele de prezenta link-urilor de pe cumfac.com, va rugam ne trimiteti un email in vederea stergerii imediate de pe acest site.

Va multumim pentru intelegere si va dorim navigare placuta!


EmoticonEmoticon