Te ajută sa creezi o colecție cu toate adresele tale de internet favorite pe care o poți actualiza permanent și organiza pe foldere în categorii ca să o folosești ulterior la comun cu prietenii tăi. 


Scrieți email-uri când doriți și le programați pentru livrare exact atunci când doriți să ajungă la destinatar. Un cont gratuit va permite sa programati transmiterea a maxim 10 email-uri pe luna iar pentru 3,33 Usd/luna puteti programa trimiterea a pana la 1.000 de email-uri.  Este un serviciu foarte util de exemplu pentru situatii neprevăzute, atunci cand ti-e teama ca ti s-ar putea intampla ceva rău și doresti sa eviti sa fii pus in situatia de a nu putea anunta (prin email) o persoana despre un lucru foarte important exact in ziua si la ora pe care le doresti. Programarea unor alerte de reamintire nelimitate pentru plata unor facturi, expirarii ITP, a unor acte de identitate sau a unei rovignete de exemplu, se pot programa gratuit, rapid si foarte ușor în Google Calendar, program care este oricum preinstalat pe orice telefon cu Android si se poate accesa atât din browser cât și de pe orice computer sau alt dispozitiv.

Diigo este una dintre cele mai bune unelte pentru marcaje si adnotări web, capturi de ecran, imagini, note etc. Functioneaza pe computer instalata ca extensie in browser dar si ca aplicatie pe telefoane sau tablete cu Android sau IOS, toate insemnarile fiind sincronizate si vizibile de pe toate dispozitivele tale.

Site-ul iti ofera gratuit in fiecare zi aplicatii Paid cu durata limitata de instalare (24 de ore) dar cu durată nelimitată de utilizare.

Aici gasiti mai multe dicționare online cu explicatii complexe, exemple si pronuntie audio.

Asculti mii de posturi de radio online din intreaga lume.

Scaneaza gratuit  cu peste 70 de aplicatii antivirus orice adresa de internet , IP, domeniu sau cate un fisier cu dimensiunea maxima de  650 Mb pentru identificarea virusior informatici, troieni, keyloggere, spyware etc.

Unul dintre cele mai bune site-uri pentru învățarea limbilor straine. Aveti de ales cursuri in cel puțin 50 de limbi folosind computerul, tableta sau telefonul mobil.

Acest site web oferă o bază de date online unică și detaliată prin care puteti identifica procesele care ar trebui și nu ar trebui să ruleze pe computerul dvs. Foarte util atunci când în Task Manager apare un proces dubios și nu știi dacă este sau nu un malware. 

Descarcati orice material audio sau video de pe Youtube in format MP3, MP4 sau AVI.

Download subtitrari in formatele srt, txt sau vtt pentru filmele descarcate de pe Youtube, Vimeo, Dailymotion etc.

Un site extraordinar în limba engleză de unde poți învăța singur cum să faci aproape orice.

Ofera un serviciu (gratuit sau plătit) pentru transferul fișierelor de mari dimensiuni. Fisierele pot avea dimensiunea maxima de 10 Gb pentru varianta gratuita și rămân stocate pe server 48 de ore, un interval de timp suficient pentru a fi descărcate de către destinatar. Pentru o mai mare ușurință în utilizare se poate instala aplicatia SendAnywhere pe calculator direct din browser sau ca aplicatie pentru computer sau telefon. De aici puteti descarca aplicatia necesara in functie de device.

Trimiti mesaje SMS direct de pe calculator. Sunt necesare un cont de Gmail si aplicatia “Messages” din Google Play instalata pe telefon. O alternativa foarte buna pentru Messages este aplicatia TextraSMS

Daca vrei să vezi in timp real imagini din mai multe locații din țară. 

Util dacă vrei sa monitorizezi o pagină a unui site și sa fii anunțat atunci când i se aduce vreo modificăre. 

Te ajuta la conjugarea mai multor verbe la toate timpurile și în mai multe limbi.

Vizualizati Live online competițiile sportive preferate de pe mapamond (fotbal, tenis, box, basket, hochei ș.a.)

Probabil cea mai mai buna soluție gratuită pentru administrarea tuturor parolelor pentru autentificare automată pe site-uri și completare a formularelor online. Se poate utiliza din browser, ca addon, sau aplicație pentru mobil sau computer.



EmoticonEmoticon