DreamAquarium face parte din categoria screen saver-elor de ultima generatie, deosebit de realiste.
Acest screen saver va transforma monitorul intr-un acvariu de vis, atat de frumos, incat daca inviti pe cineva sa-l priveasca intr-o camera, pe intuneric, nu si-ar da seama ca de fapt are de-a face cu un screen saver, ci cu un acvariul adevarat.
SNAG-0010
Screen saver-ul este complex si foarte customizabil. Puteti crea pana la 4 acvarii care se vor schimba pe rand la o anume perioada, de dvs. stabilita. Fiecare acvariu poate fi populat cu diverse specii de pesti dar numai cu un singur crab. Pestii, crabul si plantele se misca extraordinar de natural. Pestii pot fi hraniti cu pureci uscati, manual prin apasarea tastei “F” (Food) sau chiar in mod automat. Se poate alege viteza de miscare a pestilor dar si a bulelor de aer, modul in care acvariul este iluminat (natural sau artificial) si natura fundului bazinului (nisip sau alge).
Apasand tasta “Z” (zoom), veti putea privi acvariul dintr-o alta perspectiva: unul din pesti va fi focalizat si urmarit de aproape.
Daca la un momendat te plictisesti de unul dintre acvarii, nu ai decat sa combini alte specii de pesti sau sa maresti numarul acestora.
Fata de alte screen savere DreamAquarium chiar iti incanta privirea.
Mai jos aveti ca exemple cateva capturi de ecran.


EmoticonEmoticon